Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Jun
26

Anunturi de dezmembrari auto: unde le publici si cum le promovezi online

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Tocmai ai pus bazele unei afaceri proprii de dezmembrari auto sau moto si nu stii cum sa te promovezi? Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre anunturile de dezmembrari si despre alte modalitati de promovare!

 

Dezmembrari auto

Piese auto noi sau second hand obtinute din dezmembrari

In primul rand, trebuie sa stabilesti mediul in care se va desfasura afacerea ta: real sau virtual. Daca ai un magazin real sau participi la targuri de profil, modalitatile de promovare vor fi altele decat cele indicate in cazul unui magazin online.

Indiferent daca vrei ca afacerea ta sa prospere in mediul virtual sau in cel real, exista o modalitate de promovare care functioneaza pentru ambele variante: anunturile de dezmembrari. Dar unde vei publica aceste anunturi si cum le vei promova astfel incat sa ajunga la publicul tinta al afacerii tale? In primul rand, trebuie sa te gandesti la publicarea acestora in cateva publicatii print de profil sau de anunturi. Poti apela la ziare care fac in mod explicit acest lucru sau la reviste si periodice care au rubrici alocate acestui subiect.Reclama e sufletul comertului – o reclama buna face toti banii!

 

Insa nu uita sa publici anunturile tale de dezmembrari si in presa auto specializata, pentru ca cei mai multi dintre potentialii tai clienti le vor cauta, cu siguranta, acolo.

 

Dezmembrari caroserii auto

Dezmembrari caroserii auto si motoare

Nu uita nici de online, chiar daca magazinul tau activeaza in mediul fizic. Apeleaza la site-urile de anunturi gratuite, dar si la cele platite, pentru a castiga mai multa credibilitate. Social media este aproape la fel de importanta pentru promovarea anunturilor de dezmembrari, asa ca nu uita sa faci o pagina de Facebook si un cont de Twitter pentru afacerea ta.Adauga un blog site-ului tau si updateaza cat mai des stocul de piese disponibile

 

Nu neglija nici ideea de a crea un blog pentru a descrie piesele pe care le comercializezi sau pentru a face activitatea firmei tale mai transparenta pentru toti clientii. Te poti folosi si de mijloace traditionale de promovare, asa cum sunt flyerele, bannerele sau materialele promotionale, insa va trebui sa fii foarte atent la mediul in care le plasezi pentru ca promovarea sa fie eficienta.

Prezentare video sistem automat de dezmembrare pentru autovehicule uzate sau accidentate:


 

Surse imagini: freephotosbank imaginea 1 – imagine auto piese dezmemebrari si componente – freephotosbank.com/12161.html si sursa  imagine 2: dezasamblari caroserii auto freephotosbank.com/3963.html.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Anunturi de dezmembrari auto: unde le publici si cum le promovezi online, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Articole din aceeasi catgorie:2 Raspunsuri to “Anunturi de dezmembrari auto: unde le publici si cum le promovezi online”

 1. Farcas Gelu Danut

  Incercati sa inscrieti parcurile auto si in wwww.dezmembrariauto.biz, este gratuit. Aici gasiti peste 40 de parcuri de dezmembrari auto, organizate pe judete.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Parc Auto Arad

  Multumiri pentru sfaturi! In ziua de azi este vital ca orice afacere sa fie disponibila si in online.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21184 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19315 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19167 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15928 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15268 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (15065 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13754 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13351 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13130 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12458 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)