Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Jun
25

Bonurile de vacanta pentru bugetari au fost aprobate de Guvern

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Proiectul de lege care reglementeaza acordarea de bonurilor de vacanta pentru bugetari a fost aprobat la inceputul acestei luni in Camera Deputatilor. Tichetele de concediu sunt suportate integral de catre angajatori si sunt scutite de plata impozitului pe venit si a asigurarilor sociale.

Vacanta de vara la mare

Sursa fotografie: commons.wikimedia.org

Proiectul a primit, in randul deputatilor, 215 voturi “pentru”, 7 “impotriva” si 100 de “abtineri”, ceea ce a permis trimiterea lui catre promulgare. Angajatorii nu sunt obligati sa isi recompenseze personalul cu bonuri de vacanta, insa avantajele oferite prin lege ii stimuleaza in acest sens. Ce spune legea de acordare a bonurilor de vacanta Legea privind acordarea de bonuri de vacanta pentru salariatii platiti din bugetul de stat prevede ca tichetele de concediu sunt de fapt vouchere de vacanta pe care le pot acorda societatile si companiile nationale, societatile reglementate de Legea societatilor nr. 31/1990 la care statul este actionar unic sau majoritar, institutiile publice si regiile autonome, personalului angajat cu contract individual de munca.

Bonurile de vacanta sunt deductibile pentru angajator la calculul impozitului pe venit, daca ele respecta limita de 6 salarii minime pe economie pentru fiecare angajat, intr-un an calendaristic. Astfel, bonurile de vacanta pot fi utilizate de beneficiari in destinatii turistice si agentii de turism autorizate de Ministerul Turismului, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Cat despre valorile nominale permise pentru bonurile de vacanta, acestea sunt de 10, 20, 30, 40 si 50 Ron. Avantajele folosirii de bonuri de vacanta Potrivit ministrului delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, noile bonuri de vacanta inlocuiesc vechile tichete de vacanta, sub forma unei variante modernizate de emitere in sistem electronic, fara costuri suplimentare si intermediari.

Ministrul mai adauga ca voucherele pot fi urmarite in totalitate intr-un sistem fiscalizat si ajuta operatorii de turism clasificati in sistemul national, spre binele economiei nationale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Bonurile de vacanta pentru bugetari au fost aprobate de Guvern, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Tool Analiza SEO OnPage:


Oferte servicii SEO Riders, Active Soft Bucuresti - Romania

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21129 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19152 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19051 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15436 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15132 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (14852 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13514 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13201 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13015 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12357 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)