Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Sep
1

Calendar crestin ortodox pentru luna septembrie si sarbatorile acestei luni

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Calendar crestin-ortodox septembrie sarbatori religioase

Calendar crestin-ortodox septembrie sarbatori religioase

Inceputul lunii septembrie coincide cu inceputul anului bisericesc, Indictul, luand obiceiul popular din Antichitate de a marca inceputul de an odata cu cel al toamnei. Septembrie este marcat de praznice importante pentru toata crestinatata, dar si sarbatorile dedicate unor sfinti si martiri ai neamului romanesc.

Calendar crestin: Nasterea Maicii Domnului

Praznicul Nasterii Maicii Domnului, sarbatorit de credinciosii crestini in data de 08 septembrie, cinsteste atat figura Fecioarei Maria in istoria crestinismului, cat si importanta textelor proorocilor care anuntasera cu secole inainte sosirea unui Mantuitor nascut din neamul lui David. Fecioara Maria s-a nascut din parintii Ioachim si Ana, mama sa fiind fiica lui Matan al 23-lea din neamul lui David si Solomon adeverind astfel spusele proorocilor. In aceasta zi si in duminica de dinainte nu se oficiaza nunti. Calendar crestin: Inaltarea Sfintei Cruci Pe 14 septembrie, suflarea crestina celebreaza sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci, praznic randuit in calendarul crestin ortodox pentru a marca insemnatatea simbolului crestin. Conform traditiei, dupa gasirea Crucii pe care a fost rastignit Mantuitorul Iisus, imparateasa Elena, mama Imparatului Constantin, a folosit Crucea pentru a o deosebi de celelalte relicve asemanatoare gasite pe muntele Golgota.

Aceasta a readus la viata o femeie vaduva moarta de curand. Auzind vestea, populatia Ierusalimului a dorit macar sa vada Sfanta Cruce, daca nu si sa o atinga, fapt dus a indeplinire de patriarhul Macarie al Constantinopolului, care a ridicat Crucea deasupra capului pentru a fi zarita de lumea stransa la portile bisericii. Caledar crestin ortodox: sfinti romani in calendarul lunii septembrie Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a randuit praznuirea Sfintilor Cuviosi Simeon si Amfilohie de la Pangarati, canonizati in 07 martie 2008, in data de 07 septembrie. Pe 09 septembrie, calendarul crestin ortodox marcheaza sarbatoarea Sfintilor Cuvioso Onufrie de la Vorona si Chiriac de la Tazlau.

Sfantul Cuvios Ioan de la Prislop este praznuit de catre credinciosii romani pe 13 septembrie. Sfantul Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, Mitropolit al Banatului isi are praznicul in calendarul crestin ortodox la 15 septembrie, urmat de Sfantul Ierarh Mucenic Teodosie de la Manastirea Brazi, Mitropolit al Moldovei, pe 22 septembrie si de Sfantul Ierarh Martir Antim Ivireanul, Mitropolit al Tarii Romanesti, al carui praznic este stabilit in calendar pe 27 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Calendar crestin ortodox pentru luna septembrie si sarbatorile acestei luni, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Tool Analiza SEO OnPage:


Oferte servicii SEO Riders, Active Soft Bucuresti - Romania

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21129 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19152 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19051 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15436 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15132 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (14852 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13514 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13201 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13015 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12357 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)