Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Sep
5

Cele mai vândute 5 jocuri pentru consola Wii

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Consola Wii a fost lansată la sfârșitul anului 2006 și a fost comercializată în două generații: Nintendo Wii și Nintendo Wii U. Prima generație a avut un succes fulminant, cu aproximativ 101 milioane unități vândute la nivel mondial. Actuala consolă Nintendo, modelul Switch, a creat foarte multe valuri în rândul presei și al fanilor. Până când aceasta va deveni un clasic, hai să vedem ce jocuri au făcut din consola Wii un veritabil succes pentru Nintendo.


Wii Wiimotea

Wii Sports – 82.81 milioane

Primul loc nu surprinde deloc, având în vedere că jocul punea la lucru noile controllere care detașau clar consola Wii de PlayStation și XBOX.

Utilizatorii aveau la dispoziție 5 sporturi pe care le puteau juca: tenis, baseball, bowling, golf și box. Simplitatea acestora au transformat Wii Sports într-un succes comercial și a generat recenzii pozitive din partea presei.

Mai mult, prin Wii Sports, consola Wii se poate mândri cu al treilea cel mai comercializat joc din toate timpurile, după Tetris și Minecraft.

 

Mario Kart Wii – 36.95 milioane

Mario este pentru Nintendo ceea ce Halo este pentru XBOX, așa că nu e de mirare că Mario Kart Wii ocupă un loc fruntaș în listă. Cu aproape 37 milioane de unități vândute, consola Wii a oferit utilizatorilor o nouă modalitate de a controla simpaticele mașinuțe ale lui Mario, Luigi, Bowser și Peach.

Jocul a fost apreciat prin prisma faptului că oferea moduri multiple de joc: grand prix, time trials, versu și battle, fiecare dintre ele permițând modul single player. La fel ca Wii Sports, Mario Kart Wii a intrat în istoria gaming-ului, devenind cel mai bine vândut joc de tip racing din toate timpurile.


Wii Sports Resort – 33.04 milioane

Succesul Wii Sports nu a trecut neobservat de către oamenii de la Nintendo, așa că anul 2009 a adus un nou joc din categoria sporturilor pentru consola Wii. Wii Sports Resort a îmbunătățit experiența de joc din jocul Wii Sports și a adăugat și mai multe sporturi. Golful și bowlingul au revenit în Wii Sports Resorts, iar sporturi precum scrima, wakeboarding, frisbee, tir cu arcul, baschet, tenis de masă, navigație, canoe, ciclism, parașutări și pilotarea avioanelor au reprezentat noutățile.

În 2009, Wii Sports Resort a fost al doilea cel mai comercializat joc al anului. Nu e rău pentru umila consolă Wii.

New Super Mario Bros. Wii – 30.05 milioane

Este 2-2 în meciul Wii Sports – Mario, iar pe locul 4 ajunge New Super Mario Bros. Wii. La fel ca în cazul noului Nintendo Switch, fanii au cerut cu insistență ca aventurile lui Mario și ajungă și pe consola Wii. Jocul a fost prezentat în cadrul conferinței E3 din 2009 și a fost lansat la finalul aceluiași an. A devenit unul dintre cele mai apreciate jocuri pentru consola Wii, deși lipsa modului de joc online a lipsit.

Wii Play – 28.02 milioane

Închidem lista cu Wii Play, un titlu apărut chiar la lansarea consolei Wii. Wii Play a inclus nouă jocuri care aveau rolul de a educa utilizatorii cu privire la controllerele consolei. Shooting Range, Find Mii, Table Tennis, Pose Mii, Laser Hockey, Fishing, Billiards, Charge! și Tanks! sunt jocurile ce au făcut din Wii Play cel mai bine vândut joc din lume, fără a fi inclus în pachetul de consolă Wii.

În total, primele 5 jocuri au fost vândute în 210.87 milioane de copii, un fapt remarcabil, având în vedere că acestea au fost create exclusiv de Nintendo. Cel mai vândut joc non-Nintendo pentru consola Wii este Just Dance, dezvoltat de Ubisoft și comercializat în 5 milioane de exemplare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cele mai vândute 5 jocuri pentru consola Wii, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21184 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19315 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19167 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15928 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15268 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (15065 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13753 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13351 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13130 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12458 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)