Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Sep
10

Despre printese, rochii de mireasa, nunti si bataia pentru buchetul miresei

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)

    

F

iecare fată își dorește la un moment dat sa fie o prințesă, din diverse motive, unul dintre ele fiind celebrele rochii cu crinolină, adică rochii de mireasă, întrucât ocaziile la care aceste rochii pot fi purtate în zilele noastre sunt foarte rare, dar nu inexistente. Probabil singura astfel de ocazie este ziua nunții, așa că multe mirese se grăbesc să adauge cât mai multe volănașe și cât mai multe accesorii.

    

D

ar, adevăratele prințese nu poartă rochii de mireasă încărcate cu multe volane, paiete, perle sau cristale, ci mai degrabă, rochii ce ies în evidență prin simplitate și bun gust.
    

B

ineînțeles, cea mai cunoscută rochie de mireasă este cea a ducesei de Cambridge, care a fost inspirată de moda anilor 50 și despre care mulți spun că seamănă mult prea mult cu rochia de mireasă a fostei prințese de Monaco, actrița de origine americană Grace Kelly, deși singurele asemănări sunt folosirea dantelei și mânecile lungi ale ambelor rochii. Celelalte elemente ale rochiilor, cum ar fi adâncimea decolteului sau lungimea trenei, sunt elemente despre care în mod evident nu se poate spune că sunt comune celor două rochii.

    

A

lte două rochii de mireasă care exprimă simplitatea și eleganța stilului regal, dar din păcate mai puțin cunoscute și dezbătute sunt cele purtate de către principesa moștenitoare a Suediei, Victoria și de către sora sa mai mică, Madeleine. Ambele mirese au optat pentru o trenă și un voal lung și deasemenea pentru un decolteu potrivit pentru o ceremonie religioasă. Având în vedere că cele două nunți au avut loc la o difetență de trei ani și că între timp dantela a intrat în tendințe, principesa Madeleine a optat pentru o rochie din dantelă, spre deosebire de sora sa, care a optat pentru o rochie din satin de mătase.


Despre buchetul de mireasa, asortat cu rochia de mireasa

Despre buchetul de mireasa, asortat cu rochia de mireasa


    

C

ât privește accesoriile, trebuie să precizăm că prințesele nu se împopoțonează cu tot felul de brățări, lănțișoare sau inele, ci aleg în general să poarte o tiară, cercei și eventual o brățară.
    

I

n continuare vă puteți delecta cu câteva dovezi de “masculinitate” (am vrut sa spun “disperare”, însă bine ca m-am abținut la timp – poate într-un articol viitor vom expune și originile acestor tradiții și obiceiuri mai mult sau chiar deloc spre puțin creștine ;-) )VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +22 (from 22 votes)
Despre printese, rochii de mireasa, nunti si bataia pentru buchetul miresei, 5.0 out of 5 based on 22 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Tool Analiza SEO OnPage:


Oferte servicii SEO Riders, Active Soft Bucuresti - Romania

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21129 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19152 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19051 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15436 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15132 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (14852 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13514 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13201 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13015 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12357 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)