Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Nov
27

Optimizare si web design site de pensiune

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (20 votes cast)

P

rin 2011 am fost solicitat de catre o cunostinta sa dezvoltam site-ul pensiunii pe care o detine familia sa, care ofera servicii de cazare in Rasnov, site-ul cu pricina fiind PensiuneaCristinaRasnov.ro.

I

n aceasta perioada cunostinta respectiva m-a rugat sa facem niste modificari si sa promovam putin pentru perioada iernii care include Sarbatorile – Craciunul si Revelionul inclusiv pe stil vechi, Sf. Ion, Serbarile Zapezii si alte evenimente montane ce merita a fi luate in considerare pentru a le petrece intr-un peisaj de basm, asa cum reiese si din galeria foto a pensiunii cu pozele nocturne de iarna.

Cautand printre backlink-uri am descoperit ca figureaza cu niste legaturi de la un site care ofera servicii web de optimizare, promovare si web design, mai exact mgvmediadesign.Surpriza a fost cand am descoperit ca site-ul realizat in HTML pur, preluata dupa o tema CSS adaptata, la care am adaugat cateva script-uri Java pentru imagini si alte cateva efecte, este de fapt realizat in Joomla (conform lor) si are module de rezervare online (desi eu stiu ca are un formular simplu PHP, cu verificarea campurilor in JavaScript) si traducere (traducerea e de fapt Google Translate-ul care da traduceri din ce in ce mai rafinate, intrand inclusiv in romana in termeni mai putin uzitati sau chiar argou sau regionalisme). Mai pe scurt, acest site isi atribuie absolut nemeritat creditele pentru design si optimizare

 

Optimizare Site Pensiune

Realizare si Optimizare Site Pensiune

D

in cate stiu, proprietarul este dl. Manolache, insa observ ca ori a vandut-o, ori cine stie ce afaceri mai face cu acest administrator “Marin Teodorescu” (tot conform lor):

Portofoliu Clienti Multumiti

Portofoliu Clienti Multumiti

A

ici e disponibila si arhiva “expertilor” (in August 2013) din Braila cu portofoliul “care este si va fi” in comparatie cu site-ul – ce include portofoliul – pe care a fost afisata informatia corecta – Arhiva Mai 2012.

Finalul este apoteotic, vorba poetului, caruia ii place un anume gust nu neaparat puternic, dar nici amarui, adica nici prea-prea laudaros, dar nici foarte-foarte modest din cale afara sau inauntru:

Lauda de sine

Portofoliul este in final scos si aratat, desi…

In loc de prefata, postfata si cuprins: voi transmite si proprietarului aceste informatii, si – cu toate ca stiu ca nu mai exista aproape nimic original sau necopiat in online in materie de design sau exprimari, inclusiv eu la cateva site-uri m-am inspirat de la altii (mai mult sau mai putin) cum si altii am vazut ca s-au inspirat de aici sau tot de la altii – asta este furt intelectual grosier si inselarea vizitatorului, oferindu-i informatii neadevarate, putand intra sub incidenta legii.
Nota:Imaginile sunt preluate din site-ul mentionat fara modificari de continut, fiind aplicata doar functia Crop pentru a arata esentialul, la data de 27 noiembrie 2013, asa cum sunt prezente la sursa. N-as vrea sa spun ceva de celelalte site-uri din portofoliu, insa ar merita contactati si ceilalti proprietari pentru a verifica, mai ales ca ramane si arhiva online, chiar daca le scoate din site.

Update: daca ai un site din zona turistica sau un site de pensiune, de hotel sau de agentie de turism, poti solicita aici o analiza sau un audit SEO dedicat site-urilor turistice si un pret excelent pentru optimizare! Analizeaza unul dintre pachetele puse la dispozitie sau poti solicita o oferta customizata, adaptata bugetului tau!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +16 (from 16 votes)
Optimizare si web design site de pensiune, 5.0 out of 5 based on 20 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21184 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19316 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19167 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15929 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15268 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (15065 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13755 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13351 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13130 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12458 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)