Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau

Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau
5 (100%) 1 vote

Optimizarea pentru motoarele de cautare presupune sa stii cum vad motoarele site-ul tau, pentru a sti ce e de facutTool Gratuit de Analiza SEO OnPage
Audit SEO Tehnic, Analiza Landing PagesAfacerile din domeniul online s-au extins foarte mult in ultimii ani si odata cu ele s-au dezvoltat si metodele de promovare ale lor. Una dintre ele este optimizarea pentru motoarelor de cautare,  pentru ca ele sunt extrem de importante pentru cresterea traficului unui site. Pentru a afla daca site-ul tau indeplineste cerintele Google, este esential sa apelezi la specialisti care sa efectueze un audit SEO al site-ului.

Cand discutam despre auditul SEO al unui site vorbim de fapt despre o analiza complexa a sa din perspectiva standardelor impuse de Google. Odata cu aceasta analiza se stabileste cat de bine vazut este site-ul pentru motoarele de cautare, dar si care sunt imbunatatirile care ii pot fi aduse.

 

Specialistii care realizeaza un audit SEO vor evalua potentialul de optimizare al site-ului si vor fi urmari fiecare aspect care ar putea sa creeze probleme de indexare. In cadrul analizei SEO se urmaresc toate aspectele care pot sa aduca mai multe vizite in site, incepand cu designul site-ului si trecand prin timpul de incarcare al paginilor.

Citeste si:  Incredibil - Asta schimba tot - Click aici sa vezi adevarul socant despre Google.ro ! :-)

Efectuarea unui audit SEO este pasul esential care se parcurge inainte de gandirea unei strategii de optimizare si inainte de punerea ei in aplicare.

Toate agentiile care ofera servicii SEO fac la inceput auditul site-ului si iti explica unde sunt problemele si care sunt solutiile pentru aceste probleme.  Un profesionist cu experienta in domeniu va face o analiza cat mai detaliata a site-ului si in afara de expertiza sa, va folosi un tool special conceput pentru auditarea site-urilor.

Dupa analiza, specialistii SEO iti vor prezenta un audit complex SEO care contine date generale despre site, date tehnice si de infrastructura a site-ului, precum si o analiza a continutului sau. In auditul SEO vor fi listate si modalitatile prin care site-ul poate sa urce mai sus in ierarhia rezultatelor Google.

Citeste si:  Optimizare si web design site de pensiune

Pretul unui audit SEO nu este foarte mare, insa beneficiile pe care le aduce sunt foarte importante daca iti doresti sa ai mai mult trafic pe site-ul tau.

Aici poate fi testat un tool de analiza cu care poate fi realizat un astfel de audit SEO (inca in dezvoltare).

Alte articole interesante:

Update PageRank Google Iunie 2011

2011-06-28 14:51:53
admin

18

Optimizare site sau Google AdWords ?

2010-09-03 15:33:53
admin

18

[ by e_milio ? ]

2017-09-07 13:42:56
admin

8

Un comentariu e binevenit si apreciat

Adresa de email ramane intre noi. Campurile obligatorii sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>