Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Dec
11

Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Optimizarea pentru motoarele de cautare presupune sa stii cum vad motoarele site-ul tau, pentru a sti ce e de facutTool Gratuit de Analiza SEO OnPage
Audit SEO Tehnic, Analiza Landing PagesAfacerile din domeniul online s-au extins foarte mult in ultimii ani si odata cu ele s-au dezvoltat si metodele de promovare ale lor. Una dintre ele este optimizarea pentru motoarelor de cautare,  pentru ca ele sunt extrem de importante pentru cresterea traficului unui site. Pentru a afla daca site-ul tau indeplineste cerintele Google, este esential sa apelezi la specialisti care sa efectueze un audit SEO al site-ului.

Cand discutam despre auditul SEO al unui site vorbim de fapt despre o analiza complexa a sa din perspectiva standardelor impuse de Google. Odata cu aceasta analiza se stabileste cat de bine vazut este site-ul pentru motoarele de cautare, dar si care sunt imbunatatirile care ii pot fi aduse.

 

Specialistii care realizeaza un audit SEO vor evalua potentialul de optimizare al site-ului si vor fi urmari fiecare aspect care ar putea sa creeze probleme de indexare. In cadrul analizei SEO se urmaresc toate aspectele care pot sa aduca mai multe vizite in site, incepand cu designul site-ului si trecand prin timpul de incarcare al paginilor.

Efectuarea unui audit SEO este pasul esential care se parcurge inainte de gandirea unei strategii de optimizare si inainte de punerea ei in aplicare.

Toate agentiile care ofera servicii SEO fac la inceput auditul site-ului si iti explica unde sunt problemele si care sunt solutiile pentru aceste probleme.  Un profesionist cu experienta in domeniu va face o analiza cat mai detaliata a site-ului si in afara de expertiza sa, va folosi un tool special conceput pentru auditarea site-urilor.

Dupa analiza, specialistii SEO iti vor prezenta un audit complex SEO care contine date generale despre site, date tehnice si de infrastructura a site-ului, precum si o analiza a continutului sau. In auditul SEO vor fi listate si modalitatile prin care site-ul poate sa urce mai sus in ierarhia rezultatelor Google.

Pretul unui audit SEO nu este foarte mare, insa beneficiile pe care le aduce sunt foarte importante daca iti doresti sa ai mai mult trafic pe site-ul tau.

Aici poate fi testat un tool de analiza cu care poate fi realizat un astfel de audit SEO (inca in dezvoltare).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21184 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19315 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19167 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15928 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15268 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (15065 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13754 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13351 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13130 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12458 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)