Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Nov
28

Incredibil – Asta schimba tot – Click aici sa vezi adevarul socant despre Google.ro ! :-)

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (15 votes cast)

Dntrucat in fiecare dimineata am ca main task stabilirea pozitionarilor pentru mai multe site-uri pentru o serie din ce in ce mai stufoasa de expresii cheie in Google.ro, astazi am avut surpriza de a gasi la adresa http://www.google.ro ceva neobisnuit!

Urmatoarea captura am realizat-o pentru a avea marturie. Click pe thumbnail sa vezi ce s-a intamplat, asta schimba tot ce stiai pana acum despre Google! :-)

Asta schimba tot!

 


Ce se intampla cu SEO? Traiasca AdWords si Social-media!

Mai credem in SEO si in Google?
Marturia SECRETA (screen-shot-ul)  incredibila  - PS:<START PS> realizata cu tasta secreta PrtScr / SysRq</END PS> este redata mai sus!

Google.ro a fost spart de un programator sau de mai multi?

Stiu ca pe acest continent se intampla lucruri mai putin ortodoxe, ei fiind in mare masura musulmani, rebeli sau liber-profesionisti si alte minoritati etnice bastinase berbere, precum piratii somalezi, doctorii nigerieni care nu se sfiesc sa se dea mari cu milioanele de dolari mostenite si acum hackerii algerieni!

Desi semneaza anonim, mentioneaza cativa prieteni si tovarasi de hackuit, carora le si adreseaza calde si sincere multumiri (voi ati fi facut la fel?), dar ne si anunta ca vor exista episoade viitoare (To be continued…).

Soc! Asta schimba tot ce credeam despre Google!

Efectiv incredibil! Vietile noastre nu vor mai fi la fel niciodata!

Oricum, este interesant faptul ca la tastarea adresei http://www.google.com, aceasta nu mai redirectioneaza catre varianta .ro ca pana acum (nu ca ar mai avea de ce) – daca tot tipul dubios a facut asta, a fost baiat finut, ca sa ne lase totusi cateva repere despre cum evolueaza lucrurile in extern – deci multumiri in avans atat lui, cat si lui Chuck Noriis pentru ca inca putem naviga pe ici – pe colo.

     Hackere algerian, ce-ti mai place shaorma!

Din cate stiu concursul de hacking organizat de Google a fost finalizat, iar castigatorul recompensat cu suma de 60 000 dolari – si foarte probabil luat in calcul pentru o colaborare / angajare, deci cam tarziu s-a trezit tipul.

Oricum, mai bine mai tarziu decat mai devreme (si-a zis el, suferind o grava penalizare a unui update animalic – probabil Leu, dupa Panda, Penguin, sau ceva zburatoare sau taratoare, ca sa acopere o gama cat mai larga – aici ar merge si struto-camila –  pe Google.ro pentru expresii legate de coderi si de spart surse)!

 


google.com direct in limba romana

Google.com direct in romana, fara redirect la versiunea google.ro 

Nimic nu va mai fi la fel!

Allmighty Big G si-a demonstrat inca o data slabiciunile, poate ar trebui sa ne raportam la altceva in viitorul apropiat, intruccat se pare ca nu prea mai putem avea incredere in sistemel sale securizate, in care probabil s-au investit milioane, daca nu chiar mai mult! :-)

O sa incerc sa iau legatura cu tipul asta, poate are niste metode pentru a afisa rezultatele in SERPs intr-o anumita ordine, cand si dupa ce va binevoi sa lase pagina Google originala, bine’nteles cu mentiunea romaneasca – intrucat e vorba de Google.ro:  ”Powerificat de hacher algerian”.

La ultimul mare update de algoritm – primul pinguin – comunitatea SEO de pe SeoPedia punea problema realizarii si ridicarii unui motor romanesc, dupa ce multi au fost penalizati de Google aparent fara motive intemeiate.

Deci, inca ne raman doua lucruri sigure pe lumea asta, dupa cum spunea si Brad Pitt in “Joe Black”, “death and taxes”,  so “keep up the good work” :-)!

 

Vine sfarsitul lumii?

Semnele sunt clare:

 • inversarea polilor magnetici,
 •  craparea Google,
 • alte minuni ale lumii (am si eu o minune mica, ca veni si trecu vorba),
 • calendarul maias care se opreste pe 21 decembrie 2012 (si probabil incepe pe partea cealalta cu 22, intrucat se terminase piatra alocata),
 • minunile de dinaintea alegerilor romanesti – nimeni nu mai minte ca pana acum, dar nici nu-i mai crede nimeni (vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem cu Google si ai lui  - Matt Cutts, indieni, romani, algerieni si multi altii globalizati in acest fenomen isteric ).

 

In loc de concluzie, prefata, postfata si fata – verso: s-a intors lumea cu josul in jos!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +12 (from 12 votes)
Incredibil - Asta schimba tot - Click aici sa vezi adevarul socant despre Google.ro ! :-), 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Tool Analiza SEO OnPage:


Oferte servicii SEO Riders, Active Soft Bucuresti - Romania

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (20981 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (18741 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (18655 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (14718 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (14045 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (13597 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (12855 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (12746 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (12722 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12107 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)