Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Mai
16

Promovare si optimizare: Sfaturi pentru folosirea tehnicilor de SEO offpage

Adaugat de Emilio


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Motoarele de cautare sunt principala si cea mai sigura sursa din care un site poate atrage mai multi vizitatori. Pentru a avea mai multi vizitatori, site-ul trebuie sa isi construiasca o prezenta puternica in mediul online, fapt ce il va plasa cat mai sus in topul motoarelor de cautare. Serviciile de promovare si optimizare SEO te pot ajuta in acest sens, iar specialistii cu care lucrezi vor implementa atat strategii offpage, cat si onpage.

Tehnicile de optimizare SEO offpage ajuta la construirea unei reputatii cat mai bune a site-ului pe baza link-urilor de calitate care provin de la alte site-uri catre domeniul pe care il aveti.

servicii eficiente optimizare seo promovare site web

Iata cateva tehnici de SEO offpage pentru a dezvolta cat mai bine o pagina web:

1. Numele site-ului sau al link-ului pe care doriti sa il promovati sa fie cat mai structurat si descriptiv. Pentru a realiza cat mai bine acest lucru puteti folosi cuvinte cheie care sa se potriveasca link-ului site-ului pe care il promovati.

2. In articolele pe care le scrieti pentru directoarele de articole includeti link-uri catre site-ul dumneavoastra. Pentru linkuri folositi fraze importante care sa se refere la activitatea site-ului. Pentru a face acest lucru nu este nevoie sa copiati link-ul in text, ci sa taguiti expresia sau propozitia respectiva cu link-ul pe care il doriti.

3. O alta tehnica de SEO offpage este folosirea marcajelor sociale, care va ofera sansa de a creste considerabil traficul de pe site. In plus, aceasta tehnica va creste numarul backlink-urilor.4. O alta solutie pentru a creste performanta site-ul dumneavoastra este scrierea unor articole care descriu domeniul lui si postarea lor pe site-uri cu parametri SEO buni. Aceasta metoda creste numarul backlinkurilor si vizitatorii site-ului respectiv pot fi transferati catre site-ul pe care vreti sa-l cresteti.

Este de preferat sa lucrati cu o echipa de specialisti in optimizare SEO care sa implementeze tehnicile offpage, dar si onpage. Companiile care ofera astfel de servicii va pot oferi pachete personalizate pentru activitatea dumneavoastra si va pot aduce rezultate durabile.

Ce este SEO, ma intrebati ? :-)

Optimizarea  SEO a aparut la  inceputul anilor 90, in Statele Unite ale Americii, iar de atunci aceste servicii  se dezvolta din ce in ce mai mult, pe tot Globul.

Se refera atat la tehnici de redactare, cat si la servicii de imbunatatire a aspectului unei pagini web.

Optimizarea este utila si pentru consumator, nu doar pentru cel care vinde produsul, caci gaseste mai usor informatia de care are nevoie pe internet, in urma utilizarii de cuvinte cheie.

Cu ajtorul tehnicilor de optimizare se reduc si costurile in ceea ce priveste promovarea online a unui  produs web. Orice companie isi doreste costuri mici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Promovare si optimizare: Sfaturi pentru folosirea tehnicilor de SEO offpage, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Articole din aceeasi catgorie:Comentezi? :-)
(eMail-ul ramane intre noi)

Tool Analiza SEO OnPage:


Oferte servicii SEO Riders, Active Soft Bucuresti - Romania

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21129 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19152 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19051 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15436 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15132 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (14852 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13514 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13202 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13015 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12357 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)