Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro

In paginile acestui blog veti gasi informatii interesante – zicem noi - despre ceea ce inseamna, sau ar trebui sa insemne sau este perceput ca fiind un fenomen online si anume acela de SEO.

SEO este un fenomen de care se preocupa din ce in ce mai multi “activisti” online, fie ca sunt webmasteri sau detin un site, sau doar pentru a fi la curent cu trendul, cu scopul de a promova si a aduce vizitatori targetati (evident cat mai multi), adica multi si interesati de produsele / serviciile / informatiile  prezentate in pagina respectiva.

Termenul de optimizare face referire la aducerea in niste parametri – care de regula sunt cuantificabili – pentru ca site-ul web sa fie vizitat si indexat, pentru a-i acorda ranking-uri in ceea ce priveste importanta si relevanta sa in anumite domenii, pentru a avea o viteza buna de incarcare – aici intrand si filtrarea imaginilor in acest sens, utilizarea unui cod de programare adecvat si a tagurilor aferente, realizarea legaturilor interne, promovarea si pe alte site-uri si a site-urilor de social si media, mai pe scurt: promovare – pentru ca vizitatorul sa ajunga si optimizare interna – pentru ca el sa gaseasca informatii /produse utile, cu pagini care se incarca repede, usor de navigat, aspect placut -factori ce il vor determina sa revina.

SEO, SEM, SMO si web design-ul, acestea sunt principalele teme abordate aici .

Sunteti bineveniti sa completati sau sa va exprimati acordul sau dezacordul cu subiectele respective, intrucat nu sunt foarte multe lucruri extrem de clare, intr-un mediu in care regulile de astazi nu mai sunt valabile maine.

Tratarea temelor / subiectelor se face in principal pe baza experientelor si a experimentelor, pentru ca la asta se rezuma SEO: rabdare, timp si experimentari.

Spun experimentari deoarece nu exista o reteta 100% perfecta pentru orice tip de site web, ci fiecare pagina are o abordare specifica, cu totul si cu totul speciala, pentru care trebuie gasita reteta prin teste si cuantificari periodice.

Enjoy !

Alte articole interesante:

Oferta Job Junior SEO Specialist

 

Lumeee-lumeee! Este cautat un coleg sau o

2015-03-17 22:01:41
admin

18

Optimizare site – Unelte gratuite SEO

2010-11-03 21:44:01
admin

18

Introducere in optimizare. SEO.

2010-04-14 09:28:09
admin

18

[ by e_milio ? ]

2017-09-07 13:42:56
admin

8

Un comentariu e binevenit si apreciat

Adresa de email ramane intre noi. Campurile obligatorii sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>