Optimizare Site, SEO & Promovare Online - Tutoriale, Secrete, Blog, Tips & Tricks
Catalog web Romanesc

Meta & RSS:


Blog RSS
Comentarii RSS

Urmariti-ne:

Twitter Button
Mai multe despre
Sep
20

Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro

Adaugat de Emilio
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (37 votes cast)

In paginile acestui blog veti gasi informatii interesante – zicem noi - despre ceea ce inseamna, sau ar trebui sa insemne sau este perceput ca fiind un fenomen online si anume acela de SEO.

SEO este un fenomen de care se preocupa din ce in ce mai multi “activisti” online, fie ca sunt webmasteri sau detin un site, sau doar pentru a fi la curent cu trendul, cu scopul de a promova si a aduce vizitatori targetati (evident cat mai multi), adica multi si interesati de produsele / serviciile / informatiile  prezentate in pagina respectiva.

Termenul de optimizare face referire la aducerea in niste parametri – care de regula sunt cuantificabili – pentru ca site-ul web sa fie vizitat si indexat, pentru a-i acorda ranking-uri in ceea ce priveste importanta si relevanta sa in anumite domenii, pentru a avea o viteza buna de incarcare – aici intrand si filtrarea imaginilor in acest sens, utilizarea unui cod de programare adecvat si a tagurilor aferente, realizarea legaturilor interne, promovarea si pe alte site-uri si a site-urilor de social si media, mai pe scurt: promovare – pentru ca vizitatorul sa ajunga si optimizare interna – pentru ca el sa gaseasca informatii /produse utile, cu pagini care se incarca repede, usor de navigat, aspect placut -factori ce il vor determina sa revina.

SEO, SEM, SMO si web design-ul, acestea sunt principalele teme abordate aici .

Sunteti bineveniti sa completati sau sa va exprimati acordul sau dezacordul cu subiectele respective, intrucat nu sunt foarte multe lucruri extrem de clare, intr-un mediu in care regulile de astazi nu mai sunt valabile maine.

Tratarea temelor / subiectelor se face in principal pe baza experientelor si a experimentelor, pentru ca la asta se rezuma SEO: rabdare, timp si experimentari.

Spun experimentari deoarece nu exista o reteta 100% perfecta pentru orice tip de site web, ci fiecare pagina are o abordare specifica, cu totul si cu totul speciala, pentru care trebuie gasita reteta prin teste si cuantificari periodice.

Enjoy !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +33 (from 35 votes)
Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro, 4.9 out of 5 based on 37 ratings

Cele mai citite articole

 • Optimizarea in general si SEO in special ca fenomen in .ro (21185 vizite)
 • Update PageRank Google Iunie 2011 (19316 vizite)
 • Duplicate content si Redirect 301 (19167 vizite)
 • Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa (15929 vizite)
 • Vrei sa stii asta daca ai o afacere online – Un nou concept de optimizare pentru afaceri si magazine online pentru 2016 (15268 vizite)
 • Amintiri din copilarie si din Epoca de Aur (1) – Norii Negri, serial polonez (15066 vizite)
 • Solutii de Optimizare pentru Magazinele Online care Merita Investitia – Cere o Oferta Completa SEO si Content Marketing si o Cotatie de Pret Avantajoasa (13755 vizite)
 • Adrian Paunescu – cele mai frumoase versuri! (13351 vizite)
 • Extensii de par natural clip-on-intrebari si raspunsuri (13131 vizite)
 • Cautari in Google pentru blog.webdesignoptimizare.ro si long-tail (12459 vizite)
 • Articole recente

  Arhiva articole:

  Vizite, vizitatori si afisari Blog de web design si optimizare (SEO)